Retour & Buy back 

Niet alleen in het verkopen van uw oude producten weten wij de weg namens u te bewandelen. Ook op het gebied van aanschaf of assortimentsbeheer kunnen wij u bijstaan. Met contacten over de hele wereld van fabrikant tot distributeur kunnen wij er namens u de beste deal uit halen. Ook voor een special BID aanvraag kennen wij namens onze klanten de weg naar de fabrikant. 

 

Dagelijks zijn onze specialisten op zoek naar de beste prijs.
Dat doen we zodat u dat niet hoeft te doen.
 Mobiele telefoons, laptops, tablets en zelfs op het gebied van software of dienstverlening kunnen wij de beste deal maken voor u. Dit kunnen wij omdat wij dit niet alleen doen, maar met toonaangevende partners. Wellicht heeft u het nog niet overwogen, maar het laten upgraden van uw producten, of het laten refurbishen van uw producten kan zo maar betekenen dat de afschrijving wordt uitgesteld van deze producten zonder boete te doen aan de werking er van. We kunnen hier altijd een voorstel voor maken. Vaak worden producten nu eenmaal weg gedaan omdat ze een looptijd van 3 jaar hebben gehad, zonder te kijken naar de noodzaak te vervangen. 

 

Slecht voor uw budget maar ook slecht voor het milieu.
Mocht u besluiten om de producten af te laten voeren of op te laten kopen, Checkd! zal een op maat gemaakt voorstel voor u doen. Uiteraard zal het gehele proces conform de strenge richtlijnen verlopen als het gaat om informatie welke op de producten aanwezig is. Checkd! kan op locatie wipen, gecertificeerd of wij doen dat op 1 van onze eigen locaties om kosten voor u te besparen. Al dan niet afhankelijk van de gevoeligheid van de informatie zullen wij zelfs het transport gecertificeerd uit (laten) voeren. 

 

Uw informatie is in veilige handen bij ons. 
Willen uw medewerkers wellicht zaken overnemen, dat kan en is geen enkel probleem voor ons. Wij kunnen het apparaat nakijken, vervangen waar nodig en noem het een APK geven inclusief garantie zodat uw medewerker zo min mogelijk risico loopt bij overname.  

 

Laat u Checkd! de gehele wissel doen, zullen wij het hele proces overnemen indien gewenst. 

Van uitgifte nieuw product, overzetten gegevens, simwissel en registratie tot inname oude product en registratie hiervan.