Maatschappelijk verantwoord ondernemen 

De innovatie curve van producten gaat wellicht niet meer zo snel als vroeger. Het laatste model mobiele telefoon of laptop is vaak een overtreffende trap van wat noodzakelijk of wenselijk is. 

 

Vanuit Checkd! geloven we in duurzaamheid van producten. Zeker aangezien er steeds meer professionele bedrijven zijn die weer waarde aan het device kunnen geven. Zo werken wij nauw samen met Renewd®. Een toonaangevend bedrijf dat zich bezig houdt met duurzame pre-owned consumentenelektronica van de hoogste kwaliteit. Zij werken uitsluitend met originele onderdelen en hoeft u zich dus niet druk te maken over keten aansprakelijkheid als het gaat om de kwaliteit van deze producten. 

 

Het duurt slechts nog even of de overheid verlangt van u dat u refurbished producten gaat afnemen of minimaal meeneemt in uw beslissing. Buiten het maatschappelijk belang kunt u hierdoor direct in kosten besparen. Onze mensen reken dit graag eens door voor u. 

 

Maatschappelijk verantwoord inkopen gaat natuurlijk verder dan alleen kijken naar het product dat u aanschaft. Hoeveel brandstof wordt er wel niet verbruikt door het vaak onnodig op en neer brengen van producten?

 

Vanuit Checkd! hebben we ruime ervaring als het gaat om de laatste ontwikkelingen op het gebied van transport en logistiek. Wat we hiermee kunnen besparen voor u?