Klant analyse

In een zo kort mogelijke tijd zullen onze mensen informatie verzamelen omtrent de huidige situatie. Doordat wij dit al geruime tijd doen bij tal van bedrijven, van zorg, commerciële bedrijven tot overheid weten we de juiste vragen te stellen en kunnen we snel overgaan tot het uitwerken van de analyse. 

 

Vanuit deze analyse kunnen we verder gaan bepalen wat de vervolgstappen zullen zijn. Het grote voordeel dat u direct heeft is dat u een overzicht heeft van hoe de zaken zijn ingericht en waarom dit zo is gedaan. 

 

Welke software is er in uw bedrijf aanwezig en gaat de gewenste hardware hier wel geschikt voor zijn de looptijd van uw investering? 

Omdat wij met een heel team klaar staan voor u, met allemaal verschillende disciplines en werk ervaringen, zijn wij vanuit Checkd! in staat een advies te kunnen geven op financiële vraagstukken, hardware & software vraagstukken en maatschappelijke vraagstukken. Denk bij dit laatste eens aan maatschappelijk verantwoord inkopen. Zo heeft u ineens een team tot uw beschikking zonder de interne organisatie extra te belasten. 

 

De klantanalyse doen wij vanuit Checkd! natuurlijk geheel op onze kosten. Uiteraard in overleg met u zullen wij een project team samen stellen dat u de gehele looptijd ontzorgt.