Wat kan Checkd! voor u doen:

Vanuit onze klantgerichte aanpak inventariseren wij wat de behoefte is van de opdrachtgever met betrekking tot tablets, smartphones en laptops. Samen zoeken we naar de ideale oplossing. Checkd! is duurzaam en daarom geloven wij in refurbished producten. Nieuwe hardware is uiteraard ook mogelijk. Checkd! ontzorgt u!

HARDWARE & ACCESSOIRES

Checkd! is leverancier van premium (refurbished) hardware en de daarbij behorende accessoires. Checkd! staat in voor de beste kwaliteit op het gebied van smartphones, laptops, MacBooks en iPads.

CONSULTANCY

Onze experts zijn in staat om in een zeer korte tijd te analyseren waar de behoefte liggen en kunnen door hun bedrevenheid en deskundigheid zeer professioneel advies geven. Onze consultants hebben als externe geen hinder van interne gevoelige of politieke situaties.

SERVICE & REPAIR

Checkd! is 24/7 bereikbaar en staat altijd voor u klaar. Behoefte aan advies, vragen over een levering of reparatie, Checkd! Service & Repair staat voor uw organisatie klaar.

MDM & DEP

Er zijn heel veel MDM/DEP mogelijkheden. Door de kennis van Checkd! zijn wij in staat om snel te analyseren welk programma voor uw organisatie het beste is. Wij kunnen dit ook snel voor u implementeren.

LOGISTIEK

Checkd! heeft fantastische samenwerkingen met zeer gespecialiseerde logistieke partners. Hierdoor kan veel tijd en geld bespaart blijven.

BUY BACK

Checkd! gelooft in een duurzame en circulaire economie. Checkd! wil altijd de mogelijkheden met u bespreken om uw hardware een tweede leven te geven.

Wat zeggen onze klanten over ons?

ONZE KLANTEN

Een aantal bedrijven die wij al volledig mogen ontzorgen. Wanneer volgt uw organisatie?

Benieuwd wat CHECKD! Voor u kan opleveren?

Neem contact met ons op